2012. január 23., hétfő

Cassoulet - egy francia babos egytálétel

20 perc alatt elkészíthető fogás. Olcsó. És nagyon egyszerű. Kolbász, hagyma, bab és már kész is.

Cassoulet
1 szél kolbászt felkarikázok és 10 dkg sonkát kockákra vágok, majd kevés olajban kisütöm a zsírjukat. ezután hozzáadok egy fej felaprított hagymát és néhány gerezd fokhagymát. Addig pirítom őket, amíg a hagyma üveges lesz. Ezután egy konzervnyi paradicsom kerül bele, majd az egészet jól összeforralom. Mikor felfort akkor hozzáadok egy konzerv fehér és egy konzerv vörösbabot és még főzöm néhány percig. Sózom, borsozom. Hozzáadok egy evőkanál mustárt és egy kávéskanál Erős Pistát. Tejföllel és puha kenyérrel tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése